Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

ЗАВРШЕТАК РАДОВА ПОЛОВИНОМ ЈУЛА

ПРОБЕ ОЛИМПИЈСКОГ БАЗЕНА У БУДУЋЕМ АКВА ПАРКУ

 

news image
Олимпијски базен, који је и највећи базен у оквиру комплекса Аква парка, први пут је јуче, пробно напуњен водом. Радови на изградњи су у току, а овај базен ће димензијама сасвим задовољити критеријуме било ког пливачког савеза чији ће спортисти моћи да тренирају у њему. Председник СО Јагодина Ратко Стевановић присуствовао је пробном пуњењу олимпијског базена.
– Изградња првог Аква парка у Србији тече по плану – рекао је председник СО Јагодина. – Предвидели смо да се изградња одвија у две фазе, а прва фаза ће бити завршена до половине јуна месеца. Коначни завршетак Аква парка очекује се половином јула месеца. Данас присуствујемо пробном пуњењу олимпијског базена који је урађен по свим прописима Светске пливачке федерације. Јагодина ће завршетком овог пројекта постати познатији туристички центар иако је наш град већ познат широм Србије. Поред Зоолошког врта који дневно посети око хиљаду посетилаца, очекујемо да ће изградњом Аква парка Јагодина дневно бити посећена са најмање око 10.000 посетилаца. Сам Аква парк имаће два садржаја, спортски и туристички. Спортски садржај омогућиће обучавање деце у пливању, припрему спортиста, тако да ће Јагодина бити препознатљива и по томе, јер смо ми једна од општина која много улаже у спорт.
Грађани Јагодине са нестрпљењем очекују завршетак Аква парка, али не само они већ и сви који живе у околини. За предстојеће лето, овај комплекс биће центар дешавања у нашој земљи који ће окупити људе широм Србије и понудити богат и разноврстан садржај.
А. Ђ.


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина