Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

ХУМАНОСТ НА ИСПИТУ

ЈАГОДИНСКОМ БЕСКУЋНИКУ УГРОЖЕН ЖИВОТ НА ТЕМПЕРАТУРИ И

 

news image


Наш лист је већ писао о Милану Петровићу Бикоњи (48) који је у животу био милионер и већ годинама, бескућник. Многи ће рећи да је стигао до дна својом кривицом и да њему не треба помоћ када је успео богатство од милион марака, како је сам рекао, да потроши. Познато је да је деведесетих био човек са највише пријатеља јер ко има пара има и пријатеља, али нико није могао да претпостави како ће се ствари одигравати. Да ли је било наследства или не и који новац је Милан потрошио, више није важно. Данас је једино битно да је на температури од неколико степени испод нуле, колико је измерено у Јагодини прошлог викенда, Петровић провео увијен у крпе испод једне терасе близу Зелене пијаце. Већ четири године Милан овако проводи зиму. Он није корисник Центра за социјални рад и како је раније за наш лист изјављивао он је „најнезбринутије биће на планети”. Од великих пријатеља нико није остао. Како незванично сазнајемо, Петровић је пацијент неуропсихијатријског одељења Здравственог центра у Јагодини. Уколико се овај човек смрзне од хладноће, сви ћемо се озбиљно запитати да ли смо могли можда нешто да учинимо. Тада ће бити касно, а новински наслови „У СВОМ ГРАДУ УМРО ОД ГЛАДИ И ХЛАДНОЋЕ” бациће блато на нас који живимо овде баш као што се ни Суботица никада неће искупити од догађаја који се одиграо 3. октобра 2006. године када су мајка и син умрли од глади у свом родном месту. Милану остаје да верује у чудо, да ће ова зима уствари бити право пролеће.
А. Ђ


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина